Oct 11, 2007

CFF WALK 2007!!!!

WHAT A SUCCESS!! WE RAISED OVER $30,000 BETWEEN THE EC CHAPTER AND THE OBX CHAPTER. THANKS TO EVERYONE WHO PARTICIPATED IN THE FUNDRAISING AND TO THE AMAZING TURN OUT WE HAD AT THE WALK! WHAT A PROUD DAY IT WAS TO HAVE OVER TWENTY PEOPLE THERE TO SHOW THEIR LOVE AND SUPPORT FOR TEAM "SETH'S ANGELS". THIS MONEY RAISED AND LOVE SPREAD MAKES US ONE STEP CLOSER TO MAKING CF STAND FOR CURE FOUND! LETS'S DO IT AGAIN NEXT YEAR IN EC:)

Aug 30, 2007

Ready for my big Trip


I am preparing for my biggest trip ever. My grandparents are taking me on an airplane ride to Florida to see Mickey Mouse. I get back on September 11th, just in time for our big walk in the Outer Banks. I am talking about it alot and am counting down the days. I will write again when I get back to let you know how much fun I had. I feel good right now.....pray that it will last!!
I got sick again in this July. I didn't want to play but laid around too much, my cough came back, I was feeling faint in the heat and finally I lost my voice. My mommy and doctor agreed to put me back in the hospital again. Me and my family spent the 4th of July in CHKD and watched the fireworks out of my hospital room window along with lots of other children. I thought the fireworks were great and didn't want them to end. I had to get another mid line for this hospital stay. They didn't medicate me as well this time as they did the first time, so it was very painful to me. I cried the entire 30 minutes it takes to insert the tube. I was really glad to see my mommy again after that. I didn't want her to leave my sight for the rest of my visit. They sent us home after about five days with the IV. We are starting to get used to how this works but it is always hard at first. After my 14 days of IV antibiotics I was really feeling better. My doctor and my mommy knew exactly what I needed to feel better.

Jun 13, 2007

I'M STILL GROWING:)

JUNE 8TH I WENT BACK TO CHKD FOR YET ANOTHER CHECKUP. IT WENT PRETTY WELL, I GAINED A POUND!! BUT THE DOCTORS ARE STILL WORRIED ABOUT MY WEIGHT SAYING THAT I AM ONLY IN THE BOTTOM 25 PERCENT OF THE SCALE. BUT WE ARE NOT GOING TO WORRY TOO MUCH ABOUT THAT, I AM STILL GAINING SOME WEIGHT AND WE WILL TRY HARDER TO GAIN SOME MORE:) I DID STILL HAVE THE PSUNOMONIS GROWING IN MY LUNGS SO I WILL HAVE TO STAY ON THE TOBI (INHALED ANTIBIOTIC) FOR THE REST OF MY LIFE. I REALLY DONT LIKE THAT ONE BECAUSE IT TAKES 20 MINUTES FOR IT TO GO THROUGH MY NEBULIZER!!! BUT ALL AND ALL I AM DOING PRETTY GOOD AND I HAVE MORE ENERGY THEN I KNOW WHAT TO DO WITH! THANK YOU FOR ALL YOUR POSITIVE THOUGHTS AND WISHES AND PLEASE KEEP ME IN YOUR PRAYERS. LOVE, BABY SETH (AND MOMMY)
HEY AGAIN, JUST WANTED TO UPDATE EVERYONE ON THE FUNDRAISING! MOTHER'S DAY WE SOLD CARNATIONS AT CHURCH, "CARNATIONS FOR DONATIONS", AND RAISED OVER $120.00. THANK YOU TO EVERYONE WHO HELPED MAKE THAT SUCH A SUCCESS! ALSO WE HAVE OUR BIG YARD SALE COMING UP THIS SATURDAY, JUNE THE 16 AT THE OFFICE MAX PARKING LOT!!!

Mar 27, 2007

GOOD NEWS!! I WENT TO THE DOCTOR MARCH 23RD AND I GAINED 3 POUNDS AND 1 INCH. THAT IS MORE WEIGHT THAN I HAVE GAINED TO OVER A YEAR. MY DOCTORS AND MY PARENTS ARE VERY PROUD OF ME FOR TAKING MY MEDICINE SO WELL. WE ALSO TOOK A SWAB OF MY MUCUS TO CULTURE IT AND CHECK FOR ANY BACTERIA THAT MAY BE LIVING IN MY LUNGS. I WILL FIND OUT THE RESULTS IN ONE WEEK. I WILL START A NEW MEDICINE CALLED TOBY WHICH IS AN INHALED ANTIBIOTIC. I WILL TAKE IT THROUGH MY NEB TWICE A DAY. THIS WILL HELP FIGHT ANY BACTERIA THAT MY TRY TO LIVE IN MY LUNGS AND KEEP ME FROM GETTING SICK AGAIN. BUT OVER ALL I AM FEELING THE BEST I HAVE EVER FELT AND I AM GETTING BIGGER AND MY MOMMY IS HAPPY THAT I AM ALMOST POTTY TRAINED!!!!